Annabarbi - Az, amit te keresel

587

megtekintés     
Szöveg formázása: Left Center Right
Direkt link:
BB kód:
Beillesztés:

Annabarbi - Az, amit te keresel dalszöveg


Leült az ágy szélére, és azt mondta értem. A másik csak figyelt, végül azt mondta, én nem. Az ablak előtt egy angyal zuhant le éppen. Tán még kiáltott is de lehet, hogy mégsem. Nem tudta senki, miért nem képes észrevenni senki a csodát.
Százezer éve mondom nincsen már a nyelvemen senki. Tudom, hogy leszarod. Százezer éve mondom nincsen már kedvemben senki. Tudom, hogy leszarod.
Átszoktam már eléggé, szóltam és tudom, hogy hidegen hagy. Rákészültem már és tudom, hogy hol van, az amit te keresel.
Csak ült az ágy szélén és lógatta a fejét a porba. A másik csak figyelt mint a földet a holdja.
Az angyalnak meg összetört karja, lába, szárnya, de senki nem látta, és senki nem sajnálta. Nem tudta senki, miért nem képes észrevenni senki a csodát
Százezer éve mondom nincsen már a nyelvemen senki. Tudom, hogy leszarod. Százezer éve mondom nincsen már kedvemben senki. Tudom, hogy leszarod. Átszoktam már eléggé, szóltam és tudom, hogy hidegen hagy. Rákészültem már és tudom, hogy hol van, az amit te keresel.
A sárga villogásba vált, lobog a fény az arcán. Engem még senki se utált. Remeg az ég a vállán. És talán még soha semmi se várt így rám. Csak tudnám, hogy mennyit még, meg merre.
Százezer éve mondom nincsen már a kedvemben senki. Tudom, hogy leszarod. Százezer éve mondom nincsen már a nyelvemen senki. Tudom, hogy leszarod. Átszoktam már eléggé, szóltam és tudom, hogy hidegen hagy. Rákészültem már és tudom, hol van, az amit te keresel.

dalszovegkereso.hu

Homepage (Hungarian or English) // MySpace Annabarbi was a hungarian alternative alternative; indie band. The band was originally formed by two members called Egyedi Péter (Vocals / Guitar) and Ernő (guitars). First, it was only a hobby-project. At that times, Péter's main band was Amber Smith, where he was the guitarist. Later, Bátor Gergő (guitars) joined them, with Bátor Bence (Drums - Péter involved him, since they were friends. Bence is also the drummer of Amber Smith.) and Örményi Ákos (The bass guitarist of Amber Smith). Their offical start was at 2001's May.


Read more about Annabarbi on Last.fm.


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.

Mutasd mind

Annabarbi