Ganxsta Zolee és a Kartel - Minden, amit akarok, a BOOM-BOOM

331

megtekintés     
Szöveg formázása: Left Center Right
Direkt link:
BB kód:
Beillesztés:

Ganxsta Zolee és a Kartel - Minden, amit akarok, a BOOM-BOOM dalszöveg


Ez a kibaszott kurva, haver, az asztalon szeret dugni, egész éjjel, ezt jó nála tudni, Olyan mint egy bomba, egy tucat farkat dönthet romba. Ez a hosszú szőke, aki kint áll a kibaszott sarkon, a segge mint a tűz, ezért tartom, Nem olcsó, ő a legjobb árum, úgy leszop mint egy kibaszott vákuum. Egy fekete punci, az én esetem, hogy miket tudhat még nem is sejthetem, Rázza a seggét, hogy kiesik a szemem, ne is kérdezd, hogy mit eszek ezen. Ez a másik leharapja a farkad, begerjedt de hát ezért nyaltad, A fejeden egy kurva nagy segg, ne szarozz G. csináld meg! Kurva az ágyban, kurva a földön, a pinák között G. a sörömet töltöm, Kurva a kádban, kurva az asztalon, neked bármelyiket odaadom. Milyen kell haver fekete vagy fehér? A farkam tudod mindenkit elér. Megkaphatod bármelyiket akarod, Egy üres punci szart sem ér. Fekete kurva, szőke kurva, vörös kurva, barna kurva, Mindegyik csak akkor ér valamit, ha jól meg van kúrva. A farkam G. egy 1-8-7-es, a bárban még leszalad egy feles, Ezt filmezd G., zoom-zoom, minden amit akarok a boom-boom.
Minden amit akarok a boom-boom-boom, meg a doom-doom. /4x/
Ez a Kartel, Lory a beat-box, akinek nemsokára szopni fogsz, Nem vagyok G. egy kibaszott buzi, de olyan a farkam mint egy uzi. Ez a kurva tetszik, ez a kurva nem, annyi segg van itt, kapkodom a fejem, Nem tudok nagyon ellenállni, hogy mindet elvegyem. Ezt nem tudom ki bassza, de tele van lével, biztos a maffia, Ez a másik akinek soha nem elég és tömi magát a fasszal, megy feléd. Ismertem ezt a kurvát, de a haverok már szarrá kurták, Most már csak egy öreg ringyó és lökdösi minden szaros gringo. Ez a nagyvalagú tetszik nekem, olyan a formája, hogy elvesztem a fejem, A segge egy gránát, mindenki belelőné a tárát. A farkam G. egy 1-8-7-es, a bárban még leszalad egy feles, Ezt filmezd G., zoom-zoom, minden amit akarok a boom-boom.
Ref.
Ez a Kartel, Döglégy a kemény rímelő, a rap gengszter, az agyvelő, Szövegelek a sok ribancról, de hát a punciért G. mindenki harcol. Ha nem baszod meg, az élet megbasz téged, ne pazarold a véred, Törődj inkább a kurvákkal, a tiéd amelyiket kéred. Ez egy nagydarab csaj, hatalmas csöcs és hatalmas valag, Ez a másik egy rozzant lotyó, haver és most már az is marad. Ez a kurva mindenhol borotvált és kurva gyorsan megy el, Ez a másik nem is erdő, hanem dzsungel. Adj nekem tíz kurvát és megcsinálom mind a tizet, Hiába prédikálsz nekem G., te is whiskey-t vedelsz, nem vizet. A farkam G. egy 1-8-7-es, a bárban még leszalad egy feles, Ezt filmezd G. zoom-zoom, minden amit akarok a boom-boom.
Ref.

dalszovegkereso.hu

A Kartelt 1995-ben a Sex Action egykori dobosa, Ganxsta Döglégy Zolee (Zana Zoltán) alapította. Először még nem akarta otthagyni rockegyüttesét, ám párhuzamosan mellette mindenképpen szeretett volna egy rapbandát létrehozni Így került mellé a Sex Action technikusa, Bándy István, azaz Ganksta Steve. Természetesen egy igazi rapbandából nem hiányozhat egy profi lemezlovas sem, aki a szkreccseket szolgáltatja.

Read more about Ganxsta Zolee és a Kartel on Last.fm.


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.

Mutasd mind

Ganxsta Zolee és a Kartel